Selecteer een pagina

Human Models is een kleinschalig agentschap opgericht in 2007 en werkt op intensief niveau met de modellen en met haar (inter)nationale netwerk.

Eigenaresse Sarah Walter heeft een yoga opleiding gedaan en heeft zelf jaren lang als model gewerkt. Hierdoor kan Human Models voor de juiste begeleiding zorgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bij zaken zoals uiterlijke verzorging en attitude naar klanten toe. Door gerichte coaching toe te passen, weten modellen zich makkelijker staande te houden in een wereld waar het soms allemaal heel snel kan gaan en het een uitdaging kan zijn om bij jezelf te blijven.

In samenwerking met diverse partijen kan Human Models helpen bij de financiën, belasting,- en juridische zaken van het model. Er wordt samengewerkt met een catwalk en expressie coach, personal trainers en voedingsconsulente, zodat de modellen de juiste vaardigheden ontwikkelen, op een verantwoorde manier aan de juiste maten voldoen en tegelijkertijd gezond blijven.

Human Models werkt samen met diverse internationale gerenommeerde modellen bureaus in o.a. New York, Parijs, Milaan, London, Duitsland, Kaapstad, Spanje, Turkije en Azië. Klanten zijn o.a. Balenciaga, Elie Saab, Giambattista Valli, Christopher Kane, Acne, Zara, Carine Roitfeld, Vogue, Elle etc.

 

 

 

Kepplerstraat 170  |  2562 VT Den Haag  |  The Netherlands  |  +31 (0) 634 06 91 15  |  info@human-models.com