Selecteer een pagina

Is een modellen agentschap opgericht in 2007 door Sarah Walter en is voornamelijk gericht op de high-fashion en commerciële markt.

Eigenaresse Sarah Walter is yoga docente en heeft zelf jaren lang als model gewerkt. Hierdoor kan Human Models voor de juiste begeleiding zorgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bij zaken zoals bijvoorbeeld uiterlijke verzorging en attitude naar klanten toe. Door gerichte coaching toe te passen, weten modellen zich makkelijker staande te houden in een wereld waar het soms allemaal heel snel kan gaan en het een uitdaging is om bij jezelf te blijven.

Human Models is een kleinschalig agentschap en werkt op intensief niveau met de modellen en met haar (inter)nationale netwerk.

In samenwerking met diverse partijen helpt Human Models de financiën, belasting,- en juridische zaken van het model op orde te houden. Er wordt samengewerkt met een catwalk/ expressie coach, personal trainer en voedingsconsulente, zodat de modellen de juiste vaardigheden ontwikkelen, op een verantwoorde manier aan de juiste maten voldoen en tegelijkertijd gezond te blijven.

Human Models werkt samen met diverse internationale gerenommeerde modellen bureaus, zodat de modellen aan de top o.a. in New York, Parijs, Milaan en London kunnen werken. Klanten zijn o.a. Balenciaga, Elie Saab, Giambattista Valli, Christopher Kane, Acne, Zara, Carine Roitfeld, Vogue, Elle en vele andere grote namen.

Kepplerstraat 170  |  2562 VT Den Haag  |  The Netherlands  |  +31 (0) 634 06 91 15  |  info@human-models.com